LES MILLORS COQUES CATALANES

Autor: Marqués, Vicent

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

LES MILLORS COQUES CATALANES

LES MILLORS COQUES CATALANES

13,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/01/2015
Colección:
EL CULLEROT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En el món de la cuina catalana les coques ocupen un lloc privilegiat. A la Mediterrània hi ha coques per tot arreu, les més conegudes de les quals són les pizzes italianes, però nosaltres també en tenim, de totes menes, i amb molta més varietat. N'hi ha de recapte, de tomata, de ceba, de trempó, de sobrassada, d'espinacs, de pèsols... …

En el món de la cuina catalana les coques ocupen un lloc privilegiat. A la Mediterrània hi ha coques per tot arreu, les més conegudes de les quals són les pizzes italianes, però nosaltres també en tenim, de totes menes, i amb molta més varietat. N'hi ha de recapte, de tomata, de ceba, de trempó, de sobrassada, d'espinacs, de pèsols... En aquest llibre en trobaran vostès dos centenars, entre coques i panades, totes molt tradicionals i ben vives encara.
Leer más

Más libros de Marqués, Vicent

Más información del libro

LES MILLORS COQUES CATALANES

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-221-3
EAN:
9788490342213
Nº páginas:
192
Colección:
EL CULLEROT
Lengua:
CATALAN
Alto:
233 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
Vicent Marqués i Carbonell va nàixer el 1950 en una barraca de l'Horta, pintada de blanc. De jove anava a fer faenes al camp i més tard va tenir diversos oficis, fins que es va fer cuiner. A hores d'ara només es dedica a escriure. El 1990 va rebre el premi Ciutat de València amb la novel·la Nit de Foc, i el 2006 va publicar-ne una altra: Un quilo de coca. També ha publicat una quinzena de llibres de cuina i ha col·laborat en El Temps i l'Avui, entre altres publicacions.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar